fbpx

Segla med Albanus den 15 juli!

Hemmavatten och skärgårdsidyll 

OBS! Detta event har redan ägt rum.

Har du funderat på att segla som trainee under Tall Ships Races eller längtar du efter en dag till havs? Den 15 juli har du chansen att åka ut och segla med 20 andra på en äkta skärgårds-seglats alá Albanus. 

Under dagen får du lära dig grunderna i hur man seglar och navigerar ett segelskepp, rigga segel, ta svalkande dopp, hänga på däck och träffa våra sponsorer och ambassadörer under sommarens härligaste dagsseglats. Lagom till lunch tar vi i land på ett lämpligt ställe och äter en bit tillsammans innan vi fortsätter vidare ut och utforskar havet här hemmavid. Väl i land efter en dag till havs väntar en middag i land för alla deltagare, ambassadörer och sponsorer. 

Copyright 2017©
Sail Training International

Copyright 2017 ©
Sail Training International/Valery Vasilevsky

Det här är en utmärkt chans för dig som är intresserad av att åka ut som trainee för att lära dig om livet ombord på ett segelskepp. Tills det är möjligt att göra längre seglatser, passar vi på att segla hemmavid. Våra ambassadörer med tidigare erfarenhet av Tall Ships Races kommer att dela med sig av sina upplevelser från tidigare år. Utöver detta har du chansen att lära känna våra sponsorer som skickar ut trainees för att segla under Tall Ships Races. 

Vi vill att just du och din kompis som är mellan 15 och 25 år gammal hänger med oss ut till havs, anmäl dig genom länken “segla som trainee”. Ingen tidigare erfarenhet krävs och seglatsen är gratis för alla deltagare. 

Vi ser fram emot att få segla med dig!

OBS! Detta event har redan ägt rum.