fbpx

Hjälp sökes! Jobba med oss på Tall Ships Races!

Vi söker dig som vill vara en central del i att organisera upp vår volontärsverksamhet. Från att ta emot anmälningar via vårt system till att vara med och sätta upp organisationsträdet för hela tallshiporganisationen. Vi jobbar med moderna IT-hjälpmedel i form av professionellt HR-system.
Kanske är du en studerande HR-person som vill ha en unik erfarenhet med dig i bagaget inför ditt framtida arbetsliv eller så har du annan erfarenhet eller kunskaper som gör dig klippt och skuren för uppdraget. Arbetet är ett teamarbete tillsammans med flera andra erfarna personer inom området.
Uppdraget är frivilligarbete och ingen lön utbetalas. Däremot kommer du att få grymma erfarenheter med dig för framtiden. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig.

Maila ditt intresse till johanh@tallshipsmariehamn.ax