Oförglömligt evenemang ombord – hyr ett fartyg!

Världens största och vackraste segelskepp kommer till Mariehamn! Nu har du möjlighet att bjuda in familj och vänner, anställda eller affärspartners ombord för att uppleva den fantastiska atmosfären som omger dessa ståtliga skepp! 

Du får första raden! 

Den sprudlande stämningen i hamnen, glada människor, musik, festivalstämning och fyrverkerier omger hela festivalområdet. I ton med hamnens stämning har du möjlighet att ordna sommarens mest unika evenemang ombord på något av de stora segelskeppen, antingen vid kaj eller ute till havs. Ordna ett evenemang i en enastående miljö som dina gäster sent kommer att glömma! 

Från Ålands bästa personalfest till härligt cocktailmingel i solnedgången 

Bjud in dina kollegor till företagsfest, bjud ut kunder på en upplevelse som får dem att tappa hakan eller ta med hela familjen på släktkalas ut till havs. Möjligheterna ombord är många, allt från cocktailmingel, middag med kollegor, utställningar till piratkalas för de yngre. Eller varför inte fira födelsedag på ett oförglömligt vis? Njut av åländska smaker och god dryck till tonerna av vågor, musik och glatt sorl. 

Andra kreativa ideer eller önskemål på evenemang tas emot! 

Alla avtal sker med skeppen och därmed går intäkterna direkt till dem. Det innebär att ni samtidigt stöder skeppens verksamhet och driften av världens vackraste skepp, så att de kan fortsätta att ta med ungdomar ut till havs och förmedla budskapet om vänskap utan nationsgränser, fred och gemenskap världen över. 

Maila Peter Ekholm på peter@tallshipsmariehamn.ax för mera information gällande evenemang ombord.

Copyright 2015©
 Sail Training International

Copyright 2015©
Sail Training International