Ömsen – huvudsponsor för The Tall Ships Races Mariehamn

Ömsen är namnsponsor för Tall Ships Mariehamn

Ömsen är med och skapar en oförglömlig upplevelse för hela Åland. Ömsen bidrar till ett aktivt och bärkraftigt samhälle på flera olika sätt här på Åland. De är bland annat en viktigt del av samhällsbyggandet på Åland genom investeringar i lokala projekt och bolag. Vi oerhört glada över att ha deras stöd i   skapandet av Ålands största evenemang här i Mariehamn nästa sommar.

 

Vi på Ömsen är glada att få vara en del av detta och att kunna ge våra åländska ungdomar den fantastiska möjligheten att segla som trainees. En mer unik upplevelse är nog svår att hitta – som dessutom knyter an till vår historia. Vi hoppas att vi, tillsammans med hela Åland, kan skapa en oförglömlig upplevelse för alla nästa sommar.

Läs mer om vårt samarbete här! 

Hemmavatten och skärgårdsidyll – segla med Albanus den 15 juli

Har du funderat på att segla som trainee under Tall Ships Races eller längtar du efter en dag till havs? Den 15 juli har du chansen att åka ut och segla med 20 andra på en äkta skärgårds-seglats alá Albanus ⚓️

Under dagen får du lära dig grunderna i hur man seglar och navigerar ett segelskepp, rigga segel, ta svalkande dopp, hänga på däck och träffa våra sponsorer och ambassadörer under sommarens härligaste dagsseglats.

Kanske blir du en av Ömsens sponsorerade trainees som får en oförglömlig upplevelse under Tall Ships Races nästa sommar!

Anmäl dig via den här länken.