Alandia sponsor för Tall Ships Races i Mariehamn

Vi har glädjen att presentera vår sponsor och samarbetspartner Alandia inför Tall Ships Races Mariehamn 2021. Vi är mycket glada över att Alandia är med och skapar ett oförglömligt evenemang tillsammans med oss.

Vi är väldigt glada över att få vara med och sponsorera Tall Ships Races 2021 som ett sjöförsäkringsbolag med över 80-årig historia och rötter och huvudkontor på Åland. Vi vill värna om sjöfartens kulturarv i det åländska samhället – utan den hade vi inte haft det välstånd vi har idag. Via vårt sponsorskap vill vi vara med och föra segling och sjöfart vidare till nästa generation. Vi hoppas att de ungdomar vi sponsorerar som trainees får en oförglömlig upplevelse ombord på Tall Ships Race fartygen.

Alandia är ett försäkringsbolag fokuserat på marin-, transport och fritidsbåtsförsäkringar. Med över 80 års erfarenhet erbjuder Alandia de bästa sjöförsäkringslösningarna och skadeservicen till sina kunder på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. Med huvudkontoret på Åland och kontor i Helsingfors, Stockholm och Göteborg sysselsätter Alandia ca 115 experter.  Läs mer på alandia.com.

 

 

Det maritima arvet lever vidare

En gång i tiden var Åland hem för världens största segelfartygsflotta. Flottan ägdes av ålänningen Gustaf Erikson, redaren som lagt grunden för hela det åländska samhället. Nästa sommar, den 22-25 juli,  står Mariehamn återigen värdhamn för the Tall Ships Races, var med och skapa en bit åländsk sjöfartshistoria!