Åland Hotels och Tall Ships Mariehamn

Stort tack till Åland Hotels som erbjuder oss kontorslokaler under det kommande året och fram till själva evenemanget!

Jag har fortfarande ett starkt minne av hur hela Åland levde upp när TSR var här 1988 och jag ser fram emot att dels få uppleva arrangemanget igen, denna gång som vuxen, men även att få vara en del av genomförandet. Evenemanget kommer ha ett stort genomslag och betydelse för ön och det åländska samhället som helhet, inte bara under de dagar som det är 

planerat till utan även länge därefter. Jag ser verkligen fram emot att vi ålänningar får visa upp oss som en ö med stark sjöfarts-historia och -tradition men även som en vacker turistdestination. Vi välkomnar Tall Ships Races och alla besökare! 

Caroline Lepistö, VD Åland Hotels

Åland Hotels är den ledande aktören inom hotell på den Åländska turistmarknaden. Totalt har Åland Hotels 230 rum fördelade över tre hotell i Mariehamn, Hotell Adlon, Pommern och Savoy. Restaurangerna Adlon Pizzeria & Sportsbar, Bistro Savoy and Kvarter5 ingår också i gruppen. Alla hotell ligger på promenadavstånd från bland annat museifartyget Pommern, Ålands Sjöfartsmuseum, Mariebad  och Sjökvarteret.