fbpx

Alla kan sälja Tall Ships Races-produkter

Mugg

Med ett stort event som Tall Ships Races Mariehamn 2021, kan vi ju förvänta oss en massa produkter specifika för eventet. Vattenflaskor, kläder, klistermärken etc. Men vem är det som tar fram och säljer dem?

Det kan vara du!

Det är nämligen så att projektgruppen som tar hit eventet gör inte det här – det är något som entreprenörer på Åland får göra. Vi hjälper er att få det snyggt och godkänt enligt de varumärkesregler ni måste följa.

Tag en funderare på vad just du vill ta fram för produkter. Mössor, segelhandskar, flytvästar, muggar och flaskor, kläder och allt som kan förknippas med det marina. Möjligheterna är oändliga. Ni kan börja redan nu och sälja fram till eventet, eller så har ni en produkt som är perfekt just till de dagar som eventet äger rum och kränger så mycket det går dessa dagar.

Här på sidan hittar ni varumärkesmanualen, samt logo att använda. Då ni har ett förslag på en produkt ni vill ta fram – tag då kontakt med peter@tallshipsmariehamn.ax så hjälper vi dig att få den godkänd för försäljning.

Tall Ships Races Mariehamn 2021 Logo

Tema TSR-mariehamn