fbpx

Jag vill bli trainee

Intresseanmälan

Är du nyfiken på att få segla i någon av de två stora segeltävlingarna som hålls 2021? Tall Ships Races hålls under juni till juli i Östersjön. Under augusti till september hålls en tävling i södra Europa. Fyll i formuläret nedan om du är intresserad att bli trainee. Där ser du vilka race som hålls i tävlingarna och när. Observera att datum för att mönstra på och av kan skilja mellan fartygen.

På följande sidor hos Sail Training International kan du läsa mer om tävlingarna.

Sail on Board, The Tall Ships Races 2021.

Sail on Board, The Tall Ships Races Magellan-Elcano 500 Series 2021.
 

E-formulär

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att organisationen för Tall Ships Race i Mariehamn får spara dina personuppgifter och kontakta dig gällande om att vara trainee.

Vilken/vilka sträckor vill du segla?
Race 1: Klaipeda - Åbo, 30.6-5.7.2021Cruise in company: Åbo - Tallinn, 8-15.7.2021Race 2: Tallinn - Mariehamn, 18-22.7.2021Race 3: Mariehamn - Szczecin, 25-31.7.2021Ingen skillnad

Ifall du har funktionsvariationer eller specialbehov som vi behöver känna till på förhand ange dem i fältet Eventuella kommentarer. Du kan även lämna önskemål om du har någon kompis du gärna skulle segla med.

captcha

Har du redan sänt in dina uppgifter till oss och inte längre vill finnas med på listan över intresserade och att vi inte längre får kontakta dig? Begär att vi raderar dina personuppgifter genom att sända e-post till trainee@tallshipsmariehamn.ax