fbpx

Bli volontär

HJÄLP TILL SOM VOLONTÄR

Vill du vara med och göra evenemanget till något utöver det vanliga? Då ska du bli volontär för Tall Ships Races Mariehamn 2021!

Hundratals skepp, tusentals besättningsmedlemmar och en folkfest utan dess like. Det är vad som väntar när Tall Ships Races kommer till Mariehamn den 22-25 juli 2021. Just nu söker vi volontärer av alla det slag som vill vara med och göra evenemanget till något utöver det vanliga.

Som volontär bidrar du inte bara till att besättningar och besökare får en fantastisk upplevelse på Åland och reser hem med många fina minnen. Du blir också en del av en stor gemenskap och får nya vänner under resans gång, både bland de andra volontärerna och bland besökarna och fartygens besättningar.

Anmäl ditt intresse i vårt formulär så hjälper vi till med att hitta en rolig volontärsroll för just dig!

Liasion Officer – en nyckelroll

En särskild volontärsroll är den som Liasion Officer. Är du intresserad av att komma riktigt nära ett fartyg och vara länken mellan befälhavare, besättning och oss som organisation är det här din roll.
Är du intresserad av just det här uppdraget kryssar du i det i ansökan.

Vad krävs för att bli Liasion Officer?

För att passa som Liasion Officer ska du vara över 20 år, ha goda språkkunskaper och utmärkt social förmåga.

Du är en nyckelperson för att fartygen ska känna sig välkomna, omhändertagna och att de får all det information och service de behöver för att deras Ålandsbesök ska bli den bästa.

Frågor?

Vill du bara fråga något om att vara volontär? Kontakta då Johan Haglöf, Chief Liasion Officer, via e-post volunteer@tallshipsmariehamn.ax