Segla som trainee

TA CHANSEN, BLI TRAINEE!

Drömmer du om att få segla på ett riktigt stort fartyg? Uppleva frihetskänslan när man för fulla segel klyver havets vågor ute på öppet hav? Eller vill du besöka nya ställen, vara med om fantastiska naturupplevelser och få nya vänner?

Som en del av Tall Ships Races Mariehamn 2024 hjälper vi dig som är mellan 15 och 25 år med att mönstra på ett segelfartyg och segla en sträcka i Tall Ships Races. 

För att åka ut som trainee behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av segling! Du behöver bara ha ett giltigt pass och kunna prata och förstå lite engelska. Om du är under 18 år måste du också ha målsmans tillstånd att åka. 

Så här gör du

  1. Anmäl ditt intresse via länken Jag vill bli TRAINEE - Skicka intresseanmälan
  2. Har du redan anmält intresse och bestämt dig för en sträcka – skicka ett mail till trainee@tallshipsmariehamn.ax så går vi vidare med ett avtal.
  3. När avtalet är undertecknat så får du en länk för att registrera dig via vår samarbetspartner Windseeker och önska vilket fartyg du vill segla på.

Vill du redan nu kolla vilka fartyg du kan önska att få segla på, besök sidan med Windseekers fartyg under Tall Ships Races 2024 Mariehamn. Listan på fartyg uppdateras efter hand.

Besök gärna oss på Facebook och Instagram för att se inlägg från några av de åländska trainees som seglat under tidigare Tall Ships Race-tävlingar.