Välkommen på infotillfälle 5 september

Vi behöver dig som volontär!

Vill du vara volontär? I juli nästa år glider segelfartyg efter segelfartyg in till Mariehamn och hela stan fylls av främmande språk, musik och happenings. Det är bara tio månader kvar till Tall Ships Race!

Vi söker nu dig som vill vara med och göra Tall Ships Races Mariehamn till en oförglömlig upplevelse.

– Det kommer finnas hur mycket som helst att välja mellan att arbeta med som volontär. Vi räknar med att det behövs kring 300 volontärer, 100 av dem har en roll som kontaktperson till varsitt fartyg, berättar Birgitta Eriksson, ansvarig för rekrytering av volontärer.

Vill du veta mera om att vara volontär och vilka uppgifter som finns? Vi ordnar ett informationstillfälle tisdagen den 5 september kl. 18.30 i auditoriet i Ålands sjöfartsmuseum.

Välkommen!

 

Hitta till Ålands sjöfartsmuseum på Hamngatan 2 i Mariehamn med hjälp av Google Maps