Ålcom stödjer Tall Ships Races Mariehamn 2024

Ålcom är stolta att stödja Tall Ships Races Mariehamn 2024, ett fantastiskt evenemang som samlar människor från när och fjärran för att fira vår rika sjöfartshistoria. Som Ålands lokala teleoperatör är vi engagerade i att stärka samhället och främja evenemang som sammanför människor. Med vårt avancerade fibernät och moderna 5G-mobilnät ser vi till att alla deltagare och besökare får en förstklassig upplevelse. Välkommen att uppleva Tall Ships Race i Mariehamn tillsammans med Ålcom!

Tom Bengtsson, vd

Om Ålcom

Ålcom är den lokala teleoperatören på Åland, med ett omfattande fibernät och toppmodernt 5G-nätverk. Vi erbjuder pålitliga och högkvalitativa tjänster inom bredband, mobil och TV, vilket gör att våra kunder alltid kan vara uppkopplade och uppleva det bästa inom digital kommunikation.”