Ålandstidningen samarbetar med Tall Ships Races Mariehamn 2024

Det var självklart för oss att tacka ja till ett samarbete med Tall Ships Races Mariehamn. Precis som Ålandstidningen ser vi att Tall Ships Races skapar engagemang i samhället och det vill vi stötta. Det ska bli roligt att följa med och ta del av evenemanget i sommar. Vi kommer att finnas på plats i Badhusparken. Ses där,  säger Jocke Nyberg, försäljnings- och marknadschef på Ålandstidningen.

Som samarbetspartner och ledande nyhetsmedia på Åland med över 19 700 dagliga läsare bidrar Ålandstidningen med innehåll och räckvidd för Tall Ships Races kommersiella kommunikationsbehov. Håll utkik efter bl.a. den stora TSR-bilagan i sommar samt haka på en superkul fototävling som startar senare i juli. Mycket skoj på gång med andra ord