Engagera dig som volontär och ta del av gemenskapen!

Anmäl dig som volontär för Tall Ships Races i Mariehamn

Var med och skapa sommarens största och mest spektakulära evenemang som volontär. Genom att delta som volontär får du ta del av den stora gemenskapen bland andra volontärer, besökare och fartygens besättningar. Lär känna nya vänner och upplev gemenskapen medan ni tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål. 

Du kan göra stor skillnad.

Tall Ships Races vore ingenting utan sina volontärer. Som volontär får du ta del av hur världens största regatta för segelskepp ordnas, men med ett perspektiv från insidan. Vi söker nu efter drivna volontärer som kan vara med och skapa ett oförglömligt evenemang. Som volontär är du en extremt viktigt del av att evenemanget blir av och i att göra Mariehamn till den bästa värdhamnen för Tall Ships Races. Genom att vara volontär under Tall Ships Races lär du dig en mängd av nya färdigheter, vidgar ditt nätverk, lär känna nya vänner och blir  en del av Tall Ships Races gemenskapen.  

Du kan jobba som volontär antingen redan innan själva evenemanget, under evenemanget eller med efterarbete efter evenemanget.  Jämlikhet och tolerans hör till evemenagets viktigaste värderingar. Alla deltagare välkomnas till evenemanget som de är, vi tolererar ingen form av diskriminering. Vi förväntar oss att du som volontär följer dessa värderingar.

Intresserad av mera ansvar? Ansök om en position som Liaison Officer, då fungerar du som en länk mellan befälhavare, besättning och oss organisatörer. 

Alla är välkomna att anmäla sitt intresse som volontär – vi ser till att du tilldelas en roll som passar just dig!