Det bästa av Åland!

Under Tall Ships Races har du som hantverkare, mathantverkare och livsmedelsproducent möjlighet att ta plats i strålkastarljuset. Ett hundratal fartyg, tusentals besökare, ålänningar och ca. 3000 besättningsmedlemmar fyller Mariehamn när Tall Ships Races ordnas i juli nästa sommar! Eftersom Tall Ships Races får mycket internationell uppmärksamhet vill vi lyfta fram det bästa Åland har att erbjuda. Detta är en chans för dig att utmärka dig lokalt, sälja dina produkter och få mera synlighet för det du producerar eller skapar. 

Var med och sätt Åland på kartan som ett blomstrande och bärkraftigt samhälle. Det här är även en ypperlig chans för dig som producent eller hantverkare att träffa och lära känna andra i din bransch. Vi strävar till ett evenmang som bygger på gemenskap.  

 

Med fokus på det lokala och hållbara

Vi värnar om ett hållbart Åland och vill skapa en bärkraftig framtid på vår ö. Hela evenemanget är kranmärkt. Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi värnar om det lokalproducerade och hoppas att så många som möjligt bidrar med produkter av lokalt ursprung. Bekanta dig med hur vi tillsammans skapar det bästa Åland man kan tänka sig. Ett Åland där alla, djur, människor och natur kan må bra och blomstra. 

Tillsammans skapar vi ett oförglömligt evenemang och en bit åländsk sjöfartshistoria. 

Intresseanmälan om att delta görs till pia@tallshipsmariehamn.ax