Ålandsbanken är en av nyckelsponsorerna

Hanna och Camilla framför Pommern

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare en nyckelsponsor till Tall Ships Races Mariehamn 2024, Ålandbanken!

– Från Ålandsbanken är vi glada att kunna vara med och bidra som en av nyckelsponsorerna till Tall Ships Races 2024. Vår strategi att stöda aktörer som skapar hållbar sysselsättning för ungdomar och ge stöd till aktörer som ökar den åländska attraktionskraften är precis vad detta evenemang handlar om. Det kommer att länka samman så många olika nationaliteter och bidra till en fantastisk folkfest för alla åldrar här i Mariehamn. Engagemanget för Åland ligger nära hjärtat hos oss på Ålandsbanken, berättar Camilla Åkerholm, Marknads- och Kommunikationschef, Affärsområde Åland.

På Åland är de sedan generationer ålänningarnas bank. Ålandsbanken grundades redan 1919 av dåtida åländska entreprenörer som ville ha en egen, åländsk bank. Namnet var då Ålands Aktiebank och 1942 registrerades den på Helsingforsbörsen. På finländska fastlandet och i Sverige är banken  samarbetspartnern för kunder som söker resultatinriktade och individuellt anpassade placerings- och finansieringslösningar i kombination med personlig service.