Eckerö Linjen som ny sponsor

Eckerö Linjens fartyg

Tall Ships Races Mariehamn välkomnar Eckerö Linjen som en av evenemangets support sponsorer.

– Eckerö Linjen är stolta över att stödja Tall Ships Race 2024 på Åland. Genom detta sponsorskap strävar vi efter att främja Ålands unika maritima arv och skapa en minnesvärd upplevelse för besökare och lokalbefolkning. Vårt engagemang i evenemanget återspeglar vår övertygelse om vikten av att främja kulturellt utbyte och stödja händelser som stärker gemenskapen och lockar uppmärksamhet till den vackra skärgården och historien som Åland har att erbjuda, säger rederiets marknadsdirektör Maria Hellman-Aarnio.

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen över Ålands hav, båtresan tar endast två timmar per väg. Förutom kryssningsverksamheten med fartyget M/S Eckerö är Eckerö Linjen en stor arrangör av turistiska resepaket från Sverige till Åland för både privatpersoner och grupper och man förmedlar de flesta hotell, gästhem och cirka 300 stugor på Åland.

 

Foto: Eckerö Linjen