Ålandhotels är sponsor

Ålandhotels

Till vår stora glädje är Ålandhotels med som servicesponsor.

– Det talas bland ålänningar fortfarande om Tall Ships Races som arrangerades för 25 år sedan på Åland och trots att jag själv bara var ett barn har det satt starka spår i mitt minne. Vi på Ålandhotels ser fram emot att välkomna alla besökare till evenemanget och att som samarbetspartner vara en del av folkfesten och den uppdaterade historian för ön som skrivs. Tall Ships Races blir ett sätt att få en förnimmelse om och återuppleva den sjöfartshistoria och kultur som starkt präglar vårt Åland. Det säger Caroline Lepistö, vd för Ålandhotels.

Om Ålandhotels

Ålandhotels är en ledande aktör på den åländska turistmarknaden med tre hotell och tre restauranger på Åland. I Ålandhotels ingår:

  • Hotell Pommern med restaurangen Kvarter5
  • Hotell Savoy med restaurang
  • Hotell Adlon med restaurangen Adlon Pizzeria & Sportsbar

Sammanlagt erbjuder deras hotell bekvämt boende i fler än 230 rum i centrala Mariehamn.