Ömsen är en av nyckelsponsorerna

Två personer med gåvåkassar

Sedan ett tag tillbaka har vi fått teckna avtal med ytterligare en nyckelsponsor för Tall Ships Mariehamn 2024. Extra glädjande är det att få återse Ömsen som sponsor, de som engagerade sig som huvudsponsor för evenemanget när det ursprungligen skulle gå av stapeln år 2021.

– Genom att delta i The Tall Ships Races får ungdomar en unik upplevelse som skapar minnen för livet och bygger gemenskap mellan olika kulturer och länder ombord på fartygen. Det är mer än bara kulturhistoria – det är en investering i framtiden. Precis som vårt företag är byggt på värden som gemenskap och samarbete, så är The Tall Ships Races en möjlighet att forma en bättre framtid genom att främja förståelse och sammanhållning över gränserna, berättar Sebastian Joelsson marknadsföringschef på Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Han lyfter också att det också är viktigt för Ömsen att stödja vår lokalregion, Åland, och bevara en del av vår kulturhistoria. Genom Ömsens sponsring vill de bidra till att skapa ett minnesvärt evenemang för både ålänningar och turister.

– Vi är stolta över att vara en del av detta och ser fram emot att fylla Västra hamnen med glädje tillsammans med The Tall Ships Races i Mariehamn sommaren 2024, avslutar Sebastian.

 

Foto: Sebastian och Helene från Ömsen  plockade ihop goodiebags till försäljarna år 2021.