Viking Line är en nyckelsponsor

Johanna och Hanna

Vi är nu stolta att få presentera en av våra sponsorer, Viking Line. Evenemangets ”Preferred Travel Partner for Tall Ships Races Mariehamn 2024”.

– Tall Ships Races är ett betydelsefullt evenemang såväl för sjöfartsintresserade som för allmänheten. Havet som en förenande länk mellan människor från olika länder bidrar till en unik gemenskap, som i synnerhet i dessa tider kan ses som värdefull. Tall Ships Race stimulerar därtill besöksnäringen på Åland, vilket vi alla kan glädjas över, berättar Johanna Boijer-Svahnström, informationsdirektör på Viking Line.

– Våra sponsorer spelar en ovärderlig nyckelroll i Tall Ships Races-arrangemanget. Det är i huvudsak tack vare deras stöd vi kan erbjuda unga ålänningar möjlighet att segla som trainees på de deltagande fartygen. Det är också med sponsorernas hjälp vi kan ge våra 100-tals volontärer det lilla extra som tack för deras engagemang, berättar Hanna Hagmark, Fundraising Officer för Tall Ships Races Mariehamn 2024.

Vill du också bli sponsor eller bli medlem i vår exklusiva klubb? Läs mer på sidan Åland Tall Ships Club!